صفحه اصلی / استیک سرخ شده / خوراکی های و غذاهای مخصوص پاریس
قیمت تور استانبول

خوراکی های و غذاهای مخصوص پاریس

آشنایی با خوراکی های پاریس

پاریس، شهر سرآشپزهای معروف جهان است. خوراکی های پاریس نیز در تمام کشورهای جهان شهرت دارند. کمتر کسی است که به پاریس سفر کند و نامی از غذاهای سنتی و محلی این شهر نشنود! تمام رستوران های شهر پاریس، انواع خوراکی ها و غذاهای مخصوص را با دستور پخت ویژه و منحصر به فرد که مانند آن را در هیچ کجای دنیا امتحان نکرده اید، ارائه می دهند. یک وعده ناهار یا شام برای سفارش غذاهای مخصوص پاریس در یک رستوران عالی در شهر، تجربه ای توصیف ناپذیر است که پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید!

۱۲ خوراکی معروف از غذاهای مخصوص پاریس که باید آنها را امتحان کنید

۱-نان باگت مخصوص

نان باگت فرانسوی

یکی از خوراکی های محبوب در شهر پاریس که به عنوان یکی از غذاهای مخصوص پاریس نیز شناخته می شود، نان باگت محلی است. این نان های باگت دارای عطر و طعم دلپذیر هستند و تقریباً در تمام رستوران ها و مراکز اغذیه فروشی یا نان فروشی های شهر پاریس می توانید آن ها را خریداری کنید. گفته می شود نان باگت دارای پیشینه تاریخی در شهر پاریس است.

نان باگت فرانسوی
اولین بار، نان باگت در سال ۱۹۲۰ در این شهر معرفی شد. هم اکنون با گذشت ۱۰۰ سال از آن زمان، نان های باگت شهر پاریس به عنوان یک خوراکی خوشمزه در کنار غذاهای مخصوص پاریس توسط مردم شهر سِرو می شود. این نان ها عموماً در کنار خوراک های کبابی یا به همراه صبحانه میل می شوند. اگر به شهر پاریس سفر کنید، در حین تماشای خیابان های شهر و گردش در محله های قدیمی می توانید مغازه های طبخ نان باگت را از نزدیک تماشا کنید. اگر یک صبحانه ساده را در یک کافه یا رستوران در شهر میل کنید حتماً برای شما از این نان های باگت می آورند.

۲-شیرینی رولتی

شیرینی رولتی فرانسوی

شیرینی رولتی یکی از غذاهای مخصوص پاریس است که البته به عنوان صبحانه میل می شود. این خوراکی خوشمزه برای اولین بار در اتریش طبخ شده است اما اکنون یکی از غذهای معروف در شهر پاریس می باشد که در منوی کافه ها برای عصرانه یا صبحانه به مشتریان ارائه می شود.

شیرینی رولتی فرانسوی

شیرینی های رولتی شامل شیرینی هایی هستند که از خمیر آماده به همراه کره تهیه می شوند. شیرینی ها در حرارت فر، به صورت لایه لایه و پف کرده در می آیند و طعم ترد و خوشمزه ای پیدا می کنند. شیرینی رولتی را می توانید با یک فنجان قهوه یا شکلات داغ برای صبحانه میل کنید.

۳-ماکارون (Macaron)

شیرینی ماکارون فرانسوی

یکی دیگر از خوراکی های مخصوص در شهر پاریس، شیرینی هایی به شکل دایره ای شکل هستند که با نام ماکارون شناخته می شوند. این غذاهای مخصوص پاریس در طعم ها و رنگ های مختلف تهیه می شوند. ماکارون های شکلاتی، توت فرنگی، تمشک، موز، آناناس و ….، همگی جزو محبوب ترین خوراکی های پاریس هستند. برای تهیه خوراکی ماکارون، مواد اولیه ای نظیر سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بادام یشیرینی ماکارون فرانسویا پودر بادام زمینی، رنگ های خوراکی، کرم شیرینی، مربا و یا شیره میوه ها استفاده می شوند. اگر به پاریس سفر کردید حتماً این خوراکی خوشمزه را برای میان وعده خود میل کنید.

۴-شیرینی خامه دار یا (Eclairs)

یکی دیگر از غذاهای مخصوص پاریس، یک شیرینی خامه دار به شکل مستطیلی است که روی آن را با تکه های میوه، شکلات، خامه، کرم های رنگی و مغزجات تزئین می کنند.

شیرینی خامه دار یا (Eclairs)

این خوراکی خوشمزه برای میان وعده ها و یا صبحانه به همراه قهوه و شیر در شهر پاریس میل می شود. تهیه خوراکی Eclairs در این شهر یکی از کسب و کارهای پرسود و پر درآمد برای مردم است. اگر به پاریس سفر کردید حتماً طعم بی نظیر این خوراکی خوشمزه را امتحان کنید.

۵-خوراک مخصوص صدف

خوراکی صدف دریایی یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای مخصوص پاریس است. انواع صدف دریایی به عنوان یک غذاهای محلی در اکثر رستوران های شهر برای مهمانان تهیه می شوند. مناطق ساحلی اغلب درصد بیشتری از غذاهای خود را از صدف های دریایی تهیه می کنند؛ اگرچه در سایر شهرهای حومه پاریس نیز این خوراکی معروف وجود دارد.

تقاضا برای سفارش خوراک مخصوص صدف دریایی در شهر پاریس در فصل های خاصی از سال به اوج خود می رسد. زمانی از سال که سفارش های صدف، بیشتر باشد و بهتر بتوان آنها را در بازار خریداری کرد، غذاهای مخصوص پاریس نیز با این صدف ها بهتر در دسترس هستند.
از ماه سپتامبر تا ماه آوریل، بهترین زمان برای تهیه غذاهای صدف است اما برخی از منوها را می توان تا ماه اکتبر نیز سفارش داد. تقریباً نیمی از سال از صدف ها برای تهیه غذاهای مخصوص پاریس استفاده می شود. به طور طبیعی، صدف ها در ماه آوریل، تخم ریزی خود را آغاز می کنند. غذاهای مخصوص پاریس که با صدف های دریایی تهیه شده اند به ویژه در ایام جشن های سال نوی میلادی، یکی از بهترین خوراکی های خانواده ها محسوب می شوند.

۶-فلافل مخصوص فرانسوی

فلافل، یکی دیگر از غذاهای مخصوص پاریس است. اگر چه خوراک فلافل به طور بومی به مناطق لبنان و سوریه تعلق دارد اما این غذای محبوب در شهر پاریس با دستور پخت ویژه به گونه ای تهیه می شود که نمی توانید در مقابل خوردن آن مقاومت کنید.

فلافل مخصوص فرانسوی

اغذیه فروشی های خیابانی، مغازه های غذاهای فست فود و برخی از رستوران های محلی شهر، فلافل مخصوص پاریس را برای مهمانان تهیه می کنند. ساندویچ فلافل در شهر پاریس به عنوان یک ساندویچ لوکس و خوشمزه در میان مردم به محبوبیت رسیده است.

۷-خوراک Couscous

خوراک Couscous یکی از محبوب ترین غذاهای مخصوص پاریس است. این خوراک با نام خوراک Couscous مراکشی نیز در میان مردم شهرت دارد.

خوراک Couscous

برای تهیه این خوراک محلی و بسیار خوشمزه از آرد سمولینا، گوشت قرمز یا گوشت ماهی، سبزیجات، ادویه فرآوان، ترشیجات و … استفاده می شود. خوراک Couscous را می توان با گوشت مرغ، سیب زمینی یا هویج پخته نیز تهیه کرد. ادویه هایی نظیر زنجبیل تازه، گشنیز، دارچین، زعفران و … به غذا اضافه می شود و سپس در بخار، در مدت زمان طولانی به آرامی پخته می شود. این عامل باعث می شود طعم و عطر ادویه ها و مواد غذایی در خوراک Couscous با یکدیگر به خوبی ادغام شوند.

۸-خوراک مخصوص استیک سرخ شده

یکی دیگر از غذاهای مخصوص پاریس، استیک سرخ شده است.

خوراک مخصوص استیک سرخ شده

این غذا از یک تکه گوشت قرمز به همراه سیب زمینی و سس مخصوص تهیه می شود که مورد علاقه اکثر مردم شهر واقع شده است. استیک سرخ شده را می توان در منوی رستوران های لوکس پاریس مشاهده کرد.

۹-کانفیت اردک (Duck confit)

کانفیت اردک یکی از غذاهای مخصوص پاریس است که از زمان های گذشته به عنوان یک غذای محلی و بومی در این منطقه تهیه می شده است. خوراک اردک به ویژه در مراسم ها و جشن ها در شهر پاریس مورد توجه قرار دارد. واژه “کانفیت” به نوعی از خوراک هایی در فرانسه گفته می شود که در مدت زمان طولانی تر و با حرارت بسیار کم، به آرامی طبخ می شوند. به این ترتیب، طعم و عطر به همراه خواص اصلی غذاها برای همیشه حفظ می شود. کانفیت اردک شامل خوراک پای اردک است که به این روش تهیه می شود.

کانفیت اردک (Duck confit)

برای تهیه این خوراکی به عنوان یکی از غذاهای مخصوص پاریس، پای اردک به جای اینکه در روغن سرخ شود، به همراه روغن کم، اندکی شکر در درجه حرارت پایین قرار داده می شود تا به آرامی بپزد.

منابع:
https://spanishsabores.com/2018/12/01/12-must-try-foods-in-paris-eat-like-a-local-in-paris/
ویکیپدیا انگلیسی

نوشته خوراکی های و غذاهای مخصوص پاریس اولین بار در آژانس مسافرتی دلتابان. پدیدار شد.

[

 تور ارزان استانبول

این مطالب را نیز ببینید!

تهران گردی گذری بر عودلاجان

عمارت مسعودیه، باغ نگارستان، محله عودلاجان و پیاده روی در این محله قدیمی، امام زاده …

جنگل‌ های انجیلی فولبرد- بر گیسوان درختان پیر

پیاده روی در جنگل های انجیلی سوادکوه، بازدید از آبشار جنگلی ولیلا (اختیاری)

دریاچه یسان حرکت از تهران و کرج – پیاده‌روی سبز

گشت و پیاده روی مراتع سرسبز سیاهرود، تماشای دریاچه یسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *